- قابل توجه دانشجويان محترم تاريخ انتشار :1394/04/23

انتخاب واحد با تاخير روز  پنجشنبه 25 تيرماه از ساعت 8 الي16 مي باشد.

- قابل توجه دانشجويان دانشكده كشاورزي (كارشناسي) تاريخ انتشار :1394/04/20

براي اخذ دروس عملي و نظري بايد دو كد درس ( همنياز)  به صورت همزمان اخذ و ثبت نهايي گردد

- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1394/04/15

به اطلاع دانشجـويان محترم مي رساند نسبت به تسويه حساب بـدهي شهريه تحصيلي اقدام نمايند وبراي انتخاب واحد نيمسال جديد شهريه ثابت آنراقبل ازشـروع زمان انتخاب واحد(20/4/94)پرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال اول95-94 منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته وپرداخت شهريه ثابت مي باشد.توصيه اكيد مي شودازهم اكنون نسبت به پرداخت اقدام گردد تا در روز انتخاب واحد ، مشكل  ازدحام و شلوغي شبكه مخل انجام انتخاب واحد نگردد.

تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد،لذاازپرداخت حضوري وارائه رسيدبانكي جدا خوداري فرماييد.

- انتخاب واحد نيمسال اول سال تحصيلي 95-94 تاريخ انتشار :1394/04/13

زمان انتخاب واحد اصلي  نيمسال 941 از تاريخ 20 تا 24 تير طبق زمانبندي مي باشد

- شيوه نامه اخذ درس معرفي به استاد تاريخ انتشار :1394/04/07

طبق مصوبه شوراي آموزشي دانشگاه در خصوص ضرورت اجراي شيوه‌نامه معرفي به استاد مقرر شده است امتحانات دروس معرفي به استاد به صورت متمركز توسط معاونت آموزشي دانشكده انجام گردد. لذا مورخ‌هاي ذيل براي نيمسال دوم94-93 و تابستان اعلام مي­شود:

1- چهارشنبه 30 ارديبهشت ماه 94

2- چهارشنبه 24 تيرماه 94

3- يكشنبه 15 شهريور ماه 94

براي دريافت شيوه نامه  اينجا  را انتخاب فرمائيد

- قابل توجه دانشجويان مقطع كارشناسي دانشكده كشاورزي تاريخ انتشار :1394/04/15

كليه كدهاي بخش عملي و نظري دروس دانشكده از هم تفكيك گرديده است و برخلاف نيسمال‌‌هاي قبلي كه فقط يك شماره براي هر درسي تعريف شده بود. از اين به بعد براي هر درس دو شماره درس (تئوري و عملي) بايد توسط دانشجو انتخاب واحد گردد.

لازم به توضيح است كه در صورت عدم اخذ يكي از دو بخش عملي يا تئوري به معناي حذف آن توسط آموزش و سامانه گلستان در مرحله بعد خواهد بود.

- تقويم آموزشي تاريخ انتشار :1394/04/06

تقويم آموزشي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 95-94

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- قابل توجه كليه دانشجويان (آقا) ورودي سال تحصيلي 94-93 تاريخ انتشار :1393/10/27

به اطلاع دانشجويان مقاطع كارداني، كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري ورودي سال تحصيلي 93 كه برگه درخواست معافيت تحصيلي را در موقع ثبت نام تكميل نموده و هنوز جواب آن را از پليس +10 نياورده اند مي رساند لازم است  برگه معافيت موقت تحصيلي خود راحداكثر تا پايان بهمن ماه 93 از پليس +10 گرفته و اداره رايانه(خدمات آموزشي) – بخش نظام وظيفه واقع در سازمان مركزي ارائه كنند در غير اينصورت فايل تحصيلي آنها بسته و از ادامه تحصيل محروم خواهند شد.

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي نصب Certificate تاريخ انتشار :1393/04/16

راهنماي نصب Certificate

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه