- قابل توجه كليه دانشجويان (آقا) ورودي سال تحصيلي 94-93 تاريخ انتشار :1393/10/27

به اطلاع دانشجويان مقاطع كارداني، كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري ورودي سال تحصيلي 93 كه برگه درخواست معافيت تحصيلي را در موقع ثبت نام تكميل نموده و هنوز جواب آن را از پليس +10 نياورده اند مي رساند لازم است  برگه معافيت موقت تحصيلي خود راحداكثر تا پايان بهمن ماه 93 از پليس +10 گرفته و اداره رايانه(خدمات آموزشي) – بخش نظام وظيفه واقع در سازمان مركزي ارائه كنند در غير اينصورت فايل تحصيلي آنها بسته و از ادامه تحصيل محروم خواهند شد.

- قابل توجه دانشجويان محترم دانشكده مهندسي تاريخ انتشار :1393/11/06

انتخاب واحد با تاخير روز دوشنبه 6 بهمن از ساعت 8 تا 16 عصر

- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1393/10/27

دانشجـويان محترم نسبت به تسويه حساب بـدهي شهريه تحصيلي اقدام نموده و براي انتخاب واحد نيمسال 932 (ترم بهمن93) شهريه ثابت آنرا قبل ازشـروع زمان انتخاب واحدپرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال 932 منوط به تسويه حساب بدهي ترم (مهر93) و ما قبل  و پرداخت شهريه ثابت است . توصيه مي شود از هم اكنون نسبت به پرداخت اقدام گردد تا در روز انتخاب واحد ، بدليل ترافيك شبكه مشكل انتخاب واحد ايجاد نگردد. عدم پرداخت بموقع شهريه بعنوان تقاضاي مرخصي تحصيلي تلقي مي شود.

تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي است،لذا از پرداخت حضوري و ارائه رسيد بانكي جدا خوداري فرماييد.

- قابل توجه دانشجويان محترم تاريخ انتشار :1393/10/27

آغاز ثبت­نام مرحله دانشگاهي سي­امين جشنواره ملي قرآن وعترت دانشجويان سراسر كشور در معاونت فرهنگي و دفتر خواهران نهادرهبري

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نمونه قالب هاي پايان نامه براي دانشجويان تحصيلات تكميلي تاريخ انتشار :1393/04/16

نمونه قالب هاي پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه زنجان در دو نرم افزار word و زي پرشين در وب سايت تحصيلات تكميلي قرار داده شده است.

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي نصب Certificate تاريخ انتشار :1393/04/16

راهنماي نصب Certificate

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه