- زمان انتخاب واحد ترم تابستان 933 تاريخ انتشار :1394/02/29

انتخاب واحد ترم تابستان (دروس پروژه و كارآموزي)روزهاي دوشنبه و سه شنبه مورخ 28 و 29 ارديبهشت ماه از ساعت 9 صبح مي باشد.

- ارزشيابي كيفيت ارائه دروس در ترم جاري تاريخ انتشار :1394/02/22

به اطلاع كليه دانشجويان مي رساند امكان ارزشيابي كيفيت ارائه دروس در ترم جاري فراهم شده است و الزامي است كليه دانشجويان تا 22 خرداد ماه شخصا تكميل فرمهاي ارزشيابي اقدام نمايند. دانشجوياني كه در ارزشيابي  فوق شركت ننمايند :فايل انتخاب واحد ترم بعد ايشان با تاخير فعال خواهد شد .

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- شيوه نامه اخذ درس معرفي به استاد تاريخ انتشار :1394/02/08

طبق مصوبه شوراي آموزشي دانشگاه در خصوص ضرورت اجراي شيوه‌نامه معرفي به استاد مقرر شده است امتحانات دروس معرفي به استاد به صورت متمركز توسط معاونت آموزشي دانشكده انجام گردد. لذا مورخ‌هاي ذيل براي نيمسال دوم94-93 و تابستان اعلام مي­شود:

1- چهارشنبه 30 ارديبهشت ماه 94

2- چهارشنبه 24 تيرماه 94

3- يكشنبه 15 شهريور ماه 94

براي دريافت شيوه نامه  اينجا  را انتخاب فرمائيد

- قابل توجه دانشجويان متقاضي مهمان و انتقال تاريخ انتشار :1394/02/07

دانشجويانيكه درخواست ميهمان يا انتقال به دانشگاهها ديگر را دارند. مي‌توانند از اول تا پايان ارديبهشت ماه 94 به "سامانه خدمات آموزشي وزارت علوم" يا به آدرس:  "http://mad.saorg.ir" مراجعه نمايند. لطفاً قبل از ثبت نام حتماً اطلاعيه‌هاي آن سامانه را بدقت مطالعه و سپس ثبت نام نمائيد و كد رهگيري دريافت فرمائيد. خواهشمند است از مراجعه حضوري به اداره ثبت نام خودداري نمائيد.

- قابل توجه كليه دانشجويان (آقا) ورودي سال تحصيلي 94-93 تاريخ انتشار :1393/10/27

به اطلاع دانشجويان مقاطع كارداني، كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري ورودي سال تحصيلي 93 كه برگه درخواست معافيت تحصيلي را در موقع ثبت نام تكميل نموده و هنوز جواب آن را از پليس +10 نياورده اند مي رساند لازم است  برگه معافيت موقت تحصيلي خود راحداكثر تا پايان بهمن ماه 93 از پليس +10 گرفته و اداره رايانه(خدمات آموزشي) – بخش نظام وظيفه واقع در سازمان مركزي ارائه كنند در غير اينصورت فايل تحصيلي آنها بسته و از ادامه تحصيل محروم خواهند شد.

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي نصب Certificate تاريخ انتشار :1393/04/16

راهنماي نصب Certificate

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه