- اطلاعيه كلي تاريخ انتشار :1393/01/26

قابل توجه كليه دانشجويان در شرف فارغ التحصيلي

از كليه دانشجويان تمام مقاطع تحصيلي تقاضا مي شود در موعد فارغ التحصيلي در زمان تسويه حساب پاياني با مراجعه به سامانه گلستان، منوي ارزشيابي > نظرسنجي > پاسخگويي افراد به سـؤالهاي نظرسنجي، به پرسش هاي مربوط به ارزشيابي كيفيت تدريس اساتيد پاسخ دهند.

قابل توجه كليه دانشجويان تحصيلات تكميلي

با عنايت به فراهم شدن ارزشيابي اساتيد راهنما، تقاضا مي شود پس از ارائه دفاعيه پايان نامه و قبل از تسويه حساب،با مراجعه به سامانه گلستان، منوي ارزشيابي > نظرسنجي > پاسخگويي افراد به سـؤالهاي نظرسنجي، نسبت به تكميل فرم ارزشيابي استاد راهنما، مبادرت فرماييد.

مديريت نظارت و ارزشيابي دانشگاه

اطلاعيه در خصوص انتقال و مهمان در ترم اول و دوم 94-93

شيوه نامه انتخاب و گذراندن درس به صورت معرفي به استاد

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

راهنماي نصب Certificate

نحوه پرداخت اينترنتي شهريه:

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.