- قابل توجه دانشجويان متقاضي ميهماني وانتقال سال تحصيلي 97-96 تاريخ انتشار :1396/02/09

سامانه خدمات آموزشي معاونت  امور دانشجويان داخل به آدرس :  https://portal.saorg.ir

از تاريخ 1/2/96 لغايت 31/2/96 فعال مي باشد. لطفاً به تمام اطلاعيه هاي اين سامانه دقت فرماييد .

- جايابي به دانشجويان متقاضي كارآموزي در واحدهاي صنعتي تاريخ انتشار :1395/12/15

- قابل توجه كليه دانشجويان (آقا) تاريخ انتشار :1395/11/09

جهت دريافت آئين نامه نظام وظيفه اينجا را كليك نمائيد

- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1395/10/26

باتوجه به اتمام نيمسال اول  مقتضي است دانشجـويان محترم نسبت به تسويه حساب بـدهي اقدام نموده و براي انتخاب واحد نيمسال دوم شهريه ثابت آنرا قبل از شـروع زمان انتخاب واحد پرداخت نمايند. بديهي است انتخاب واحد نيمسال دوم منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته و پرداخت شهريه ثابت ترم آتي مي باشد.

تذكر مهم : پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد، لذا از پرداخت حضوري و ارائه رسيد بانكي جدا خوداري فرماييد.

«امورمالي دوره هاي شبانه ونيمه حضوري»

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه