- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نمونه قالب هاي پايان نامه براي دانشجويان تحصيلات تكميلي تاريخ انتشار :1393/04/16

نمونه قالب هاي پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه زنجان در دو نرم افزار word و زي پرشين در وب سايت تحصيلات تكميلي قرار داده شده است.

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي نصب Certificate تاريخ انتشار :1393/04/16

راهنماي نصب Certificate

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه