- برگزاري سي و سومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان سراسر كشور تاريخ انتشار :1396/10/28

" دانشجويان علاقمند جهت ثبت¬نام مسابقات قرآني دانشجويان به دفتر قرآني معاونت فرهنگي و اجتماعي واقع در ساختمان مركزي مراجعه فرمائيد."

- قابل توجه دانشجويان محترم تاريخ انتشار :1396/10/28

باتوجه به اتمام نيمسال اول مقتضي است دانشجـويان محترم نسبت به تسويه حساب بـدهي اقدام نموده وبراي انتخاب واحد نيمسال دوم شهريه ثابت آنراقبل ازشـروع زمان انتخاب واحدپرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال دوم منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته وپرداخت شهريه ثابت ترم آتي مي باشد. تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد،لذاازپرداخت حضوري وارائه رسيدبانكي جدا خوداري فرماييد.

- قابل توجه دانشجويان اقا(نظام وظيفه) تاريخ انتشار :1396/07/03

اطلاعيه هاي مربوط به نظام وظيفه را از اينجا دريافت نمائيد.

- قابل توجه كليه دانشجويان (آقا) تاريخ انتشار :1395/11/09

جهت دريافت آئين نامه نظام وظيفه اينجا را كليك نمائيد

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه