- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1395/06/01

به اطلاع دانشجـويان محترم مي رساند نسبت به تسويه حساب بـدهي شهريه تحصيلي اقدام نمايند وبراي انتخاب واحد نيمسال جديد شهريه ثابت آنراقبل ازشـروع زمان انتخاب واحد(14/6/95)پرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال اول96-95 منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته وپرداخت شهريه ثابت مي باشد.توصيه اكيد مي شودازهم اكنون نسبت به پرداخت اقدام گردد تا در روز انتخاب واحد ، مشكل  ازدحام و شلوغي شبكه مخل انجام انتخاب واحد نگردد.

تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد،لذاازپرداخت حضوري وارائه رسيدبانكي جدا خوداري فرماييد

- جدول شهريه ها تاريخ انتشار :1394/06/12

جدول مربوط به شهريه ها در سال تحصيلي 95-94

- تقويم آموزشي تاريخ انتشار :1394/04/06

تقويم آموزشي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 95-94

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه