- قابل توجه دانشجويان دكتري متقاضي استفاده از فرصت تحقيقاتي كوتاه مدت در داخل و خارج از كشور تاريخ انتشار :1395/03/08

به اطلاع مي رساند پس از مطالعه دقيق شيوه نامه اجرايي فرصت تحقيقاتي كوتاه مدت در داخل و خارج كشور در صورت دارا بودن شرايط مدارك خود را تاريخ 12/03/95 به معاونت آموزشي دانشكده تحويل فرمائيد.

قابل ذكر است پس از بررسي مدارك توسط دانشكده و تحصيلات تكميلي دانشگاه اسامي واجدين شرايط اعلام و به دفتر حقوقي جهت سپردن تعهد محضري معرفي خواهند شد.

فايلهاي مربوطه را از اينجا دريافت نمائيد.

- ارزشيابي كيفيت تدريس اساتيد براي دروس ارائه شده در نيمسال دوم 95-94 تاريخ انتشار :1395/03/01

به اطلاع كليه دانشجويان محترم مي رساند امكان ارزشيابي از كيفيت و نحوه تدريس اساتيد در سامانه گلستان فراهم گرديده است . لذا الزامي است كه كليه دانشجويان تا مورخه 28/03/1395 شخصا نسبت به تكميل فرم هاي ارزشيابي در سامانه گلستان اقدام نمايند.

لازم به توضيح است دانشجوياني كه اقدام به ارزشيابي ننمايند. زمان انتخاب واحد نيمسال آتي براي آندسته از دانشجويان با تاخير فعال خواهد شد.

- قابل توجه دانشجويان متقاضي مهمان و انتقال تاريخ انتشار :1395/02/01

دانشجويان مي توانند جهت درخواست مهمان و انتقال براي سال تحصيلي 96-95 به سامانه خدمات آموزشي اداره كل امور دانشجويان داخل به آدرس http://mad.saorg.ir/edus/default.aspx مراجعه نمايند.

تذكر:

1- زمان درخواست از اول ارديبهشت لغايت 31 ارديبهشت سال جاري مي باشد.

2- اطلاعيه هاي  مربوط به اين سامانه را حتما مطالعه فرمائيد.

3- دانشجو مي تواند براي دو نيمسال درخواست مهماني نمايد(نيمسال اول  دوم 96-95)

4- درخواست مهمان و انتقال فقط از طريق سامانه مذكور مي باشد و بعد از اتمام مهلت مقرر هيچ گونه درخواستي بدين منظور به دانشگاههاي مقصد ارسال نخواهد شد.

- جدول شهريه ها تاريخ انتشار :1394/06/12

جدول مربوط به شهريه ها در سال تحصيلي 95-94

- تقويم آموزشي تاريخ انتشار :1394/04/06

تقويم آموزشي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 95-94

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه