- انتخاب واحد با تاخير تاريخ انتشار :1394/11/19

انتخاب واحد با تاخير براي كليه دانشجويان روز سه شنبه مورخ 20-11-1394 از ساعت 8 صبح تا 16 عصر مي باشد.

- زمانبندي انتخاب واحد نيمسال دوم سال تحصيلي 95-94 تاريخ انتشار :1394/11/14

زمانبندي انتخاب واحد دانشجويان محترم از ساعت 16 روز پنجشنبه 15 بهمن ماه از طريق گزارش 59 و منوي ثبت نام اصلي در دسترس مي باشد.

اولويت زمانبندي بر اساس موارد ذيل مي باشد

1- نيمسال ورود

2- واحد گذرانده كل

3- معدل كل

4- ازرشيابي

- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1394/11/10

به اطلاع دانشجـويان محترم مي رساند نسبت به تسويه حساب بـدهي شهريه تحصيلي اقدام نموده وبراي انتخاب واحد نيمسال جديد شهريه ثابت آنراقبل ازشـروع زمان انتخاب واحدپرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال دوم منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته وپرداخت شهريه ثابت مي باشد.توصيه اكيد مي شودازهم اكنون نسبت به پرداخت اقدام گردد تا در روز انتخاب واحد ، مشكل  ازدحام و شلوغي شبكه مخل انجام انتخاب واحد نگردد.

تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد،لذاازپرداخت حضوري وارائه رسيدبانكي جدا خوداري فرماييد.

- سي و يكمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويي تاريخ انتشار :1394/11/14

جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر به واحد قرآني معاونت فرهنگي مراجعه نمائيد

كتبي : نهج البلاغه - صحيفه سجاديه - حفظ موضوعي قرآن كريم - تفسير - حديث - كلام

شفاهي : قرائت - حفظ - ترتيل - اذان

- جدول شهريه ها تاريخ انتشار :1394/06/12

جدول مربوط به شهريه ها در سال تحصيلي 95-94

- تقويم آموزشي تاريخ انتشار :1394/04/06

تقويم آموزشي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 95-94

- آئين نامه جديد آموزشي (كارداني - كارشناسي پيوسته و ناپيوسته) تاريخ انتشار :1394/02/13

براي دريافت آئين نامه اينجا را كليك فرمائيد

- نماد اعتماد الكترونيكي تاريخ انتشار :1393/07/30

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه