- قابل توجه دانشجويان محترم تاريخ انتشار :1393/06/23

زمان حذف و اضافه روزهاي 25 و 26 شهريور مي باشد . براي مشاهده تاريخ و ساعت حذف و اضافه از گزارش 59 و همچنين گزينه ترميم استفاده نمائيد

- قابل توجه دانشجويان جديدالورود تاريخ انتشار :1393/06/22

كشاورزي و علوم  02433052286

مهندسي و علوم انساني 02433052728

- اعلام زمان شروع كلاسها تاريخ انتشار :1393/06/16

قابل توجه كليه دانشجويان محترم

زمان شروع كلاسها از روز شنبه  22 شهريور مي باشد.

- تغيير زمان انتخاب واحد تاريخ انتشار :1393/06/19

قابل توجه كليه دانشجويان محترم

زمان انتخاب واحدبا تاخير براي كليه دانشجويان پنجشنبه 20 شهريور از ساعت 7:30 تا 16 مي باشد. لازم به توضيح است زمان حذف و اضافه روزهاي سه شنبه و چهارشنبه مورخ 25 و 26 شهريور مي باشد.

- قابل توجه پذيرفته شدگان تحصيلات تكميلي سال 93 تاريخ انتشار :1393/06/06

ثبت نام اينترنتي از 8 تا 11 شهريور امكانپذير مي باشد. زمان مراجعه حضوري در زمان پذيرش اينترنتي اعلام مي گردد. در صورتيكه با نام عبور و كلمه عبور (طبق اطلاعيه) اعلام شده نتوانستيد وارد سيستم شويد با شماره هاي  ذيل تماس حاصل فرمائيد.

علوم انساني و علوم = 02433052596

كشاورزي 02433052286

مهندسي 02433052728

- قابل توجه دانشجويان محترم دوره شبانه تاريخ انتشار :1393/06/03

دانشجـويان محترم نسبت به تسويه حساب بـدهي شهريه تحصيلي اقدام نموده وبراي انتخاب واحد نيمسال جديد شهريه ثابت آنراقبل ازشـروع زمان انتخاب واحدپرداخت نمايند.بديهي است انتخاب واحد نيمسال اول منوط به تسويه حساب بدهي ترم گذشته وپرداخت شهريه ثابت مي باشد.توصيه اكيد مي شودازهم اكنون نسبت به پرداخت اقدام گردد تا در روز انتخاب واحد ، مشكل  ازدحام و شلوغي شبكه مخل انجام انتخاب واحد نگردد.

تذكر مهم :پرداخت شهريه بصورت اينترنتي ميباشد،لذاازپرداخت حضوري وارائه رسيدبانكي جدا خوداري فرماييد.

- نمونه قالب هاي پايان نامه براي دانشجويان تحصيلات تكميلي تاريخ انتشار :1393/04/16

نمونه قالب هاي پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه زنجان در دو نرم افزار word و زي پرشين در وب سايت تحصيلات تكميلي قرار داده شده است.

- نحوه پرداخت اينترنتي شهريه تاريخ انتشار :1393/04/16

جهت پرداخت اينترنتي شهريه تحصيلي مي توانيد پس ازورود به اكانت خود ، ازقسمت "شهريه"  گزينه  "پرداختهاي الكترونيكي دانشجو"  را انتخاب و پس از تعيين ميزان مبلغ پرداختي وترم موردنظر بر روي آيكون بانك تجارت كليك كرده و نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد .

تذكر1: پرداخت ازطريق كليه كارتهاي بانكي عضو شتاب امكان پذيرمي باشد.

تذكر 2: براي انجام پرداخت ، دريافت دو رمز CVV2 و PIN2 از دستگاههاي خودپرداز بانكها الزامي مي باشد درغير اين صورت پرداخت الكترونيكي ميسر نمي باشد.

- راهنماي نصب Certificate تاريخ انتشار :1393/04/16

راهنماي نصب Certificate

براي رفع خطاي Certificate اين فايل را دانلود نمائيد و طبق راهنماي زير نصب كنيد.

- راهنماي انجام نظر سنجي تاريخ انتشار :1393/04/16

قابل توجه دانش آموختگان محترم

بديهي است نظرات جنابعالي در بهبود و رشد كيفيت تدريس و آموزش نقش بسزايي خواهد داشت لذا مستدعي است با حوصله ، دقت و امانتداري جهت تكميل فرمهاي نظرسنجي فارغ التحصيلان در سامانه گلستان به منوي  ارزشيابي / نظرسنجي / پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي مراجعه نمائيد .

پس از باز شدن صفحه مذكور بر روي علامت   موجود در مقابل منوي نوع نظرسنجي كليك نمائيد  ونوع نظرسنجي ظاهر شده را انتخاب  كرده و گزينه جستجو را تائيد نمائيد .

در نظرسنجي فارغ  التحصيلان ، كليه فارغ التحصيلان تمامي مقاطع  به " نظرسنجي اساتيد از فارغ التحصيلان "  و فارغ التحصيلان مقاطع تحصيلات تكميلي به " نظر سنجي استاد راهنما " پاسخگو خواهند بود .

مديريت نظارت و ارزيابي دانشگاه